Paso 1
Detalle del Evento
Paso 2
Formularios de Compra
Paso 3
Verificar Datos
Paso 4
Fin de Compra

Pequesol: De Soprano y Arpa en Matisse Club
PEQUESOL DE SOPRANO Y ARPA EL 26 DE DICIEMBRE EN MATISSE CLUB (VALENCIA)

A través de la música i la paraula podrem escoltar un ampli repertori de cançons de diferents èpoques illocs del món.
Obres populars valencianes, serfadies i d'autors com Brahms, Satie, Falla, Mompou, Monsalvatge oMatilde Salvador, ens faran viatjar en el temps i acostar a tots els públics, les música més popular i el ricrepertori dels "clàssics".


Quiteria Muñóz i Úrsula Segarra formen des de fa més de cinc anys "De Soprano i Arpa", un duoValencià que proposa un acostament diferent a la música clàssica. El seu plantejament consisteix aportar la música a llocs no habituals i així arribar a un públic diferent.
Grup seleccionat per masaE (Música en els museus estatals i VI Jornades de Didàctica de la Música dela UIMP de Conca i FREC La Xarxa d'Organitzadors de Concerts Educatius. Col·laboren ambassociacions, fundacions i ONG's. Al gener de 2017, van ser seleccionades pel Centre de Creació iRecerca L'Animal a l'Esquena, per a desenvolupar el seu primer projecte PEER GYNT, una adaptació lliure de l'obra H. Ibsen i música de E. Gireg dirigida a públic infantil, treballant sota la supervisió delcoreògraf Pep Ramis (Mal Pèl).
Al maig de 2017 s'estrena Peer Gynt al Palau de la Música de València i BEBESOL, espectacle de novacreació dirigit a beus de 0 a 16 mesos i en 2018 el taller amb BOMBO i PLATERETS dirigit a pares i maresadoptants i gestants.
Des de 2018 han presentat els seus didàctics als auditoris més importants de la Comunitat Valenciana.Palau de la Musica, Auditori de Castelló, Auditori de Torrent, Port Sagunt, Massamagrell, Lliria ...entrealtres.
Discografia: Douces Mèlodies (2015), Bebesol (2017), Anemocoria (2019).

(*) El concert té una durada aproximada de 40 minuts.

Comprar

LUGAR

FORMAS DE PAGO

INFORMACIÓN

Comprar