Paso 1
Detalle del Evento
Paso 2
Formularios de Compra
Paso 3
Verificar Datos
Paso 4
Fin de Compra

Beatles for kids en en Alboraya (Valencia)
Beatles for kids és una aventura family friendly, en la qual el contacontes Toni Fornals va introduint-nos en la història de cada cançó, explicant les lletres de les cançons en valencià i servint d’ajuda als pares poc familiaritzats amb la llengua de Shakespeare.
Per als ulls i oides dels xiquets, és un fascinant conte amb escenografia extreta de la pel·lícula Yellow Submarine, colorits personatges i increíble música d’una altra época. Referéncies a Ray Bradbury, Roal Dahl i El principito, de Saint –Exúpery impregnen l’al·lucinant text que agrada a majors i captiva a xicotets. La banda, formada per Emili Gascón i Alan Blesa a les guitarres i veus, Adrián Ramírez al teclat, Guillem Marco a la bateria i Alex Casal al baix, demostren la seua admiració i respecte per The Beatles, adaptant a les característiques dels infants els seus hits dels 60 i 70.

1 de novembre en La Casa de La Mar (La Patacona, Alboraia)*Aforo limitado, publico sentado, distancias entre mesas y medidas de seguridad contempladas por el BOE.
Comprar

LUGAR

FORMAS DE PAGO

INFORMACIÓN

Comprar