Paso 1
Detalle del Evento
Paso 2
Formularios de Compra
Paso 3
Verificar Datos
Paso 4
Fin de Compra

Arsènic + Vaire en La Salà
ARSÈNIC + VAIRE EL 16 DE OCTUBRE EN LA SALÀ (VALENCIA)Arsènic és un grup valencià, nascut a Xàbia l'any 2017, que mostra les seues inquietuds a través de la seua música, amb unes lletres, i unes melodies molt característiques. El seu estil es podria definir com a rock mestís i els seus integrants són, a la veu i la dolçaina, Sergi Gisbert; veu i guitarra, Javier Miragall; guitarra i cors, Àlex Moragues; a la bateria, Juan Vallés; vents, Hector Mut al trombó, i Luís García a la trompeta; i al baix: Sergio Cañadas.

El grup de rock Vaire està format per David Nadal a la veu (Tollos, El Comtat), Sergi Ribes al baix, (Alcoi, Alcoià), Christian Collado a la guitarra (Benissa, Marina Alta); i Josep Puigcerver a la bateria (Xaló, La Marina Alta).
La banda porta una explosió de ràbia i emocions amb un clar protagonista: el headbanging (“rock de cabotaes” en valencià). Amb la potència dels seus riffs, els frenètics ritmes de bateria, i la combinació de melodies de veu amb raps de crítica social, creen una atmòsfera on alliberar el que porten endins.


* ENTRADA INDIVIDUAL 7 EUROS + gg
disponibles en MESAS DE 2, 3, 4, 5 y 6  PERSONAS *No a la venta

LUGAR

FORMAS DE PAGO

INFORMACIÓN

No a la venta