Atlantic en Loco Club

Imagen evento
LOCO CLUB

Carrer de l'Erudit Orellana, 12, Extramurs, 46008 València, Valencia

Apertura de Puertas desde:

Entradas Online Desde: EUR None

Formas de Pago:

Entradas en Taquilla: EUR 10.00

IMPORTANTE

Menores de 16 años acompañados de padre/madre/ tutor que debe firmar autorización
(descargar AQUÍ o solicitar en el acceso a la sala)



ATLANTIC EL 15 DE FEBRERO EN LOCO CLUB (VALENCIA)


Desde su atalaya en las ondas hertzianas Juan Vitoria (Los 39 sonidos, Discos Ámsterdam) asegura que Star Trip, Hank Idory y Atlàntic representan en València el culto por la melodía y las canciones powerpop. Razón no le falta. Es evidente que las tres bandas comparten ideario sónico y que 2024 será un año importante.

Atlàntic es la primera de las bandas de esta pequeña liga dispuesta a saltar a la cancha con su nuevo material. La banda de València estrena en Loco Club las once canciones de su flamante nuevo disco, Desnivell positiu, con el que regresan a la primera línea de pop después de algo más de tres años fabricando sus nuevas píldoras sónicas.

Atlàntic comenzó una nueva andadura con Volem els ponts y continúa explorándolo con su tercer álbum, Desnivell positiu. Una nueva entrega (la cuarta si contamos la EP homónimo con que debutaron en 2014) que quiere consolidarlos cómo una de las referencias del pop que se hace en el país, como apuntaron muchas de las críticas que aparecieron a los medios especializados.

Desnivell positiu presenta once canciones gestadas a fuego lento en los últimos tres años y grabadas de manera muy particular: la base rítmica en directo Novo Estudios (Picassent), mientras que las voces y el resto de arreglos se cocinaron en el estudio de la banda. Producido por Atlàntic, la mezcla y masterización del disco ha sido cosa de Carlos Soler Otte, que después de un tiempo alejando de las producciones musicales ajenas a su proyecto (Damien Lott), aceptó el encargo de Atlàntic. El resultado: un disco que mezcla la inmediatez del directo con capas de arreglos pop que añadieron en el estudio.  

Si la improvisación fue la marca de la casa en el anterior trabajo, con Desnivell positiu han ampliado el método compositivo, el abanico estilístico e interpretativo. Sin renunciar a descargas de pop directas como Baina!, Anna Krushchenko o Mig ple, Atlàntic ha buscado nuevas fórmulas con cambios inesperados de tonalidad (Monstres, Sibèria), ha vuelto a trabajar al servicio del estribillo pop que te engancha en la primera escucha, como Animal, Esclat en la cara, El teu propi cel o El mestre de l’amor, y ha fabricado progresiones musicales que estallan en los últimos segundos (Un nou pla, Podemos bailar). 

Compositivamente hablando, Atlàntic diversifica su campo de acción. Aunque Josep Bartual continúa firmando la mayoría de las canciones, la banda ha ganado con las aportaciones de María López, no solo como creadora sino también como intérprete. También se consolida el formato trío del grupo, que completa Thomas Mantovani con su habitual solvencia a la batería.

-----------------------------

Des de la seua talaia en les ones hertzianas Juan Vitòria (Los 39 sonidos, Discos Amsterdam) assegura que Star Trip, Hank Idory i Atlàntic representen a València el culte per la melodia i les cançons powerpop. Raó no li’n falta. És evident que les tres bandes comparteixen ideari sonor i que 2024 serà un any important.

Atlàntic és la primera de les bandes d'aquesta xicoteta lliga disposada a saltar al terreny de joc amb el seu nou material. La banda de València estrena al Loco Club les onze cançons del seu flamant nou disc, Desnivell positiu, amb el qual tornen a la primera línia de pop després d'un poc més de tres anys fabricant les seues noves píndoles sòniques.

Atlàntic encetà un nou camí amb ‘Volem els ponts’ i continua explorant-ho amb el seu tercer àlbum, Desnivell positiu. Un nou treball (el quart si comptem la EP homònim que van debutar en 2014) que vol consolidar-los com una de les referències del pop que es fa al país, com van apuntar moltes de les crítiques que van aparéixer als mitjans especialitzats.

Desnivell positiu presenta onze cançons gestades a foc lent en els últims tres anys i gravades de manera molt particular: la base rítmica en directe Novo Estudios (Picassent), mentre que les veus i la resta d'arranjaments es van cuinar en l'estudi de la banda. Produït per Atlàntic, la mescla i masterització del disc ha sigut cosa de Carlos Soler Otte, que després d'un temps allunyant de les produccions musicals alienes al seu projecte (Damien Lott), va acceptar l'encàrrec de Atlàntic. El resultat: un disc que mescla la immediatesa del directe amb capes d'arranjaments pop que van afegir en l'estudi. 

Si la improvisació va ser la marca de la casa en l'anterior treball, amb Desnivell positiu han ampliat el mètode compositiu, el ventall estilístic i interpretatiu. Sense renunciar a descàrregues de pop directes com Baina!, Anna Krushchenko o Mig ple, Atlàntic ha buscat noves fórmules amb canvis inesperats de tonalitat (Monstres, Sibèria), ha tornat a treballar al servei de la tornada pop que t'enganxa en la primera escolta, com a Animal, Esclat en la cara, El teu propi cel o El mestre de l’amor, i ha fabricat progressions musicals que esclaten en els últims segons (Un nou pla, Podem ballar). 

Compositivamente parlant, Atlàntic diversifica el seu camp d'acció. Encara que Josep Bartual continua signant la majoria de les cançons, la banda ha guanyat amb les aportacions de María López, no sols com a creadora sinó també com a intèrpret. També es consolida el format trio del grup, que completa Thomas Mantovani amb la seua habitual solvència a la bateria.